Reimax Holland - sinds 1984

39 jaar 'on the move'

Reimax Holland werd in 1984 opgericht en de hoofdactiviteit was toen de verkoop van reinigings materialen (Reimax). Een activiteit die voortkwam uit een  familiebedrijf. Echter al snel werd hiervan afscheid genomen en begonnen met de fabricage en verkoop van 3D-wanddecoraties en -klokken. Een uniek product en in heel Europa verkocht. Met dit product  werd een entree gemaakt in de “kado en premium (relatiegeschenken) handel”. Naast de fabricage van het eigen wand decoratie programma ontstond er een nieuwe business. Het geheel verzorgen van premium acties in de vorm van kado spaar-systemen en zgn. “weggeef-acties”.  “Bij aankoop van een bepaald product maakt u kans op…” of het premium wordt mee verpakt. Alles is op dat gebied mogelijk.

Reimax Holland is inmiddels een gerenommeerde partner in het bedenken, uitvoeren en de after-sales afhandeling van dit soort acties. 

Bovendien kan men terecht voor alle soorten relatiegeschenken. Een groot deel van deze artikelen worden in eigen huis geproduceerd.

Tenslotte is Reimax Holland voor bedrijven/artiesten en iedereen die een webshop heeft, een partner in het afhandelen van de webshop. Geen rompslomp meer met het verwerken van bestellingen en bijhouden van de shop. Reimax Holland neemt al deze handelingen over. Tevens is een mogelijkheid dat Reimax Holland de voorraden produceert (eigen productie) en voorfinanciert. Vraag naar de mogelijkheden.  
Reimax Holland inmiddels vanaf 1984 ‘on the move’.

Scroll naar boven